Op vrijdagavond 29 maart  2019 om 20.00 uur is de Bandbrouwerij niet alleen  in 't Oude Parochiehuis in Mijdrecht, onder leiding van zangdocente Greetje de Haan, maar ook op de locatie van muziekvereninging VIOS, Windmolen 77 in Mijdrecht, onder leiding van Lars Veenhof.

Voor meer informatie: Facebookpagina van De Bandbrouwerij, of de AGENDA van deze website.

Over de Bandbrouwerij

Woon je in de buurt, speel je een instrument en lijkt het je leuk om met andere muzikanten bandjes te vormen en nummertjes te spelen? Dan is de Bandbrouwerij echt iets voor jou. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Onder begeleiding van verschillende ervaren muzikanten, bandcoaches en muziekdocenten wordt er flink op los gejamd, gespeeld en geoefend, net zo lang tot er wie weet wat voor prachtige dingen uit voortkomen. Er kan toegewerkt worden naar een aantal live-optredens om het resultaat voor publiek ten gehore te brengen.

Er kan in twee ruimtes gejamd worden en er is een complete backline aanwezig dus je hoeft alleen je instrument maar mee te nemen. Als je eerst een keertje wil komen kijken is dat ook prima, er is niets verplicht. De bar is altijd open dus als je alleen een drankje wilt komen doen ben je ook welkom!

De Bandbrouwerij is er om de week, op vrijdagavonden om 20.00 uur: 15 februari, 1, 15 en 29 maart, 12  april, en 10 en 24 mei 2019.