What if, dynamische jongerenvoorstelling door Theatergroep Bint

Op dinsdag 20 juni 2019

Voor jongeren in de leeftijd van 10 tot 15 jaar

Wat als jij 11 jaar oud bent en jij dagelijks eten voor je moeder moet koken, in plaats van andersom? Wat als jij in de gaten houdt dat je vader niet teveel drinkt, in plaats van andersom? Wat als jij na school niet af kunt spreken met leeftijdsgenoten omdat je voor je zieke broertje moet zorgen? Wat dan?

'What if' is een theatervoorstelling die het verhaal vertelt over hoe het is om op jonge leeftijd mantelzorger te zijn en voor een langdurig ziek familielid te moeten zorgen.

De voorstelling vindt plaats van 15.30 tot 17.00 uur - Inloop vanaf 15.00 uur, in de Aula van het Veenlanden College Mijdrecht, Diamant 9 Mijdrecht.

De voorstelling is gratis te bezoeken.

Er moet wel aangemeld worden: stuur een mail aan    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is mogelijk dat jongeren een volwassene / begeleider meenemen naar de voorstelling. Meld/Schrijf dit bij de aanmelding. Voor jongeren uit Abcoude en Baambrugge is er de mogelijkheid om met een busje gehaald en gebracht te worden. Meld/Schrijf dit bij de aanmelding.