Klink-Klaar, Tekst en Muziek voor Klein Publiek

KRDV-Netwerk organiseert op zondag 3 november 2019  het minifestival ‘Klink-Klaar,Tekst en Muziek voor Klein Publiek’, een kennismaking met talenten in woord en muziek uit De Ronde Venen. De optredens zijn gratis te zien en te horen in huiskamers van bewoners, maar ook in oefenstudio's en zaaltjes van kerkgebouwen in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.

Het aanbod loopt uiteen van prachtige Keltische harpmuziek en inspirerende verhalen, gedichten of luisterliedjes tot cabaret, jazz-, pop-, klassieke of wereld-muziek. Jong en oud verzorgen deze middag drie optredens van een half uur tot maximaal 45 minuten, en bieden zo de bewoners van De Ronde Venen de gelegenheid kennis te maken met hun talenten. Het gaat daarbij om goede amateurs en semi-professionals.

Zorg dat je zoveel mogelijk profiteert van het diverse aanbod door tevoren een keuze te maken uit het programma-overzicht. Dit overzicht op papier ligt vanaf 29 oktober in de hal bij het gemeentehuis en is op  3 november tevens te vinden bij de deelnemende locaties.

Voor een uitgebreid programma per kern: zie het submenu op deze website onder Klink-Klaar

Kom op 3 november wel op tijd voor de optredens! want de deuren sluiten bij aanvang en vol is vol.

Wat, waar en wanneer:

Op zondag 3 november om:

- van 12.30 – 13.15 uur (eerste sessie)

- van 14.00 – 14.45 uur (tweede sessie)

- van 15.30 – 16.15 uur (derde sessie)

In de kernen: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen

Artiesten treden drie keer op dezelfde locatie op. De toegang voor het publiek is gratis.

Beknopt overzicht van het programma hier te downloaden:

Organisatoren van Klink-Klaar:

Jessica Erdtsieck:                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elza Vis:                                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Greetje de Haan:                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aino Merits:                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een project van KRDV-Netwerk: www.krdvnetwerk.nl/klinkklaar

 

  Foto De Groene Venen                                 

Initiatiefnemers van Klink-Klaar

Greetje de Haan

Jessica Erdtsieck

Elza Vis

Aino Merits