Klink-Klaar, Tekst en Muziek voor Klein Publiek

KRDV-Netwerk organiseert op zondag 3 november 2019  het minifestival ‘Klink-Klaar,Tekst en Muziek voor Klein Publiek’, een kennismaking met talenten in woord en muziek uit De Ronde Venen. In huiskamers van bewoners van Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, die hun huis op deze zondag beschikbaar stellen als podium, zullen optredens te zien en te horen zijn van lokale talenten uit De Ronde Venen, die in woord, muziek, zang en voordracht een optreden verzorgen van een half uur tot maximaal 40 minuten. Het festival biedt een podium voor woord- en muziektalenten, denk aan verhalenvertellers, solisten op een instrument, stand up comedian, cabaret, koortjes, akoestische band,…, en biedt voor bewoners van De Ronde Venen  gelegenheid kennis te maken met deze talenten.

Wat, waar en wanneer:

Op zondag 3 november om:

- van 12.30 – 13.15 uur (eerste sessie)

- van 14.00 – 14.45 uur (tweede sessie)

- van 15.30 – 16.15 uur (derde sessie)

In de kernen: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen

Artiesten treden drie keer op dezelfde locatie op. De toegang voor het publiek is gratis.

Organisatoren van Klink-Klaar:

Jessica Erdtsieck:                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elza Vis:                                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Greetje de Haan:                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aino Merits:                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een project van KRDV-Netwerk: www.krdvnetwerk.nl/klinkklaar