Karin Dieters, dans en zang

Een geweldig leuke dans- en zangschool met een enthousiaste en zeer ervaren docent. Plezier, techniek, educatie, ontwikkeling en samenwerken gaan hand in hand. We geven les in kinderdans, moderne dans, klassiek ballet en “Sing &Dance”!

Doelgroep:

Kleuterdans

Heerlijk 45 minuten lekker dansen samen met andere kinderen. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met de basiselementen van theaterdans. We dansen op diverse muziekjes; van klassieke muziek, K3, popmuziek tot wereldmuziek.

Klassiek ballet

Klassiek ballet is een dansvorm waarbij je werkt aan een goede houding, souplesse en kracht. Wie kent niet de prachtige balletten van bijvoorbeeld “Het zwanenmeer” en  “De Notenkraker”? Je leert tijdens de lessen prachtige draaien en grote sprongen. Je ontwikkelt lenigheid, uithoudingsvermogen en discipline. In de lessen wordt ook aandacht besteed aan choreografie en moderne dans.

Moderne Dans & Klassiek Ballet

Sta je open voor de klassieke ballettechniek maar hou je er tevens van om met emotie een dans neer te zetten op een gevoelig popliedje? Heb jij de motivatie om echt goed te leren dansen maar ga je ook de uitdaging aan om te rollen over de vloer? Heb je een beetje lef en durf je elkaar ook op te tillen? Hou je van zowel klassieke muziek als popmuziek? Dan is deze les wat voor jou! De les bestaat uit zowel klassieke ballet oefeningen, improvisatie opdrachten, partnering opdrachten als moderne oefeningen. We dansen op uiteenlopende muziekstijlen; van klassieke balletmuziek, folkmuziek, experimentele muziek tot popmuziek.
Ik ben op zoek naar dansers die het leuk vinden om een hechte groep te vormen. Dansers die iedere week staan te popelen om beter te worden in dans en die uitdagingen aan durven te gaan. Motivatie is hierbij het sleutelwoord.

Sing & Dance!

Hou je van zingen en dansen? Dan is deze les wat voor jou! We starten iedere les met een dans warming-up op popliedjes. Daarna doen we zangoefeningen en zingen we korte liedjes om onze stem warm te maken.  Na het inzingen starten we met ons hoofdlied.  Daarbij combineren we zang en dans zodat we later een spetterend optreden neer kunnen zetten!”

Lessen:

Rooster 2018-2019

Donderdag

15.45 - 16.45 uur            Klassiek ballet 8-10 jaar (groep 5-6)

16.45 - 17.45 uur            Sing & Dance! 8-12 jaar (groep 5-8)

17.45 - 18.45 uur            Klassiek ballet en moderne dans 10-14 jaar (groep 7-8 & klas 1-2)

Vrijdag

13.00 - 13.45 uur            Kleuterdans 4-5 jaar (groep 1)

13.45 - 14.30 uur            Kleuterdans 5-6 jaar (groep 2)

14.30 - 15.30 uur            Klassiek ballet 6-7 jaar (groep 3)

15.30 - 16.30 uur            Klassiek ballet 7-8 jaar (groep 4)

Leslocatie:

De lessen worden gegeven in een aangename en grote dansstudio voorzien van een spiegelwand, professionele balletbarres en kleedruimte.  Adres: Willisstee, Pieter Joostenlaan 24, 3648 XR  Wilnis.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact: Karin Dieters: 06-14896506 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.karindans.nl

Website: www.karindans.nl

Karin Dieters maakt deel uit van het docentencollectief Kunst Rond de Venen

www.krdv.nl